Convivint amb Jimi Hendrix

Imatge

Jimi Hendrix, el puto Jimi Hendrix. En un sentit positiu, perquè les putes i putos són persones treballadores molt oprimides i mereixen respecte i solidaritat. El gran Jimi Hendrix. És difícil ser un crack, no és tan fàcil com ser un virtuós i rallar-se el cap desmesuradament, això no et fa artista immediatament. L’art per l’art és una mamonà, una parida que s’hauria d’haver dit l’Art per l’oci i desfici. Jimi Hendrix vola, i fa que voles.

Els efectes dels tripis es poden aconseguir d’altres maneres menys fotudes a la llarga per al cervell (perquè de manera purament física les drogues psicodèliques no tenen un efecte perjudicial), com ha demostrat la història. La música és una d’elles, és una meditació dins d’un mantra, amb pujades i baixades d’intensitat, és el conscient deixant eixir al subconscient (que segons em contà un amic és una mala traducció, sols existeix inconscient i conscient) i crear imatges impossibles de plasmar amb exactitud fora de la teua imaginació.

Jimi Hendrix és això. El mantra és el blues, la psicodèlia que emula el tripi és la força amb la que toca, és l’instrument com una part més del cos, l’esperit endinsat en la part més arrelada del cervell que tenen en comú els músics d’ascendència africana, gitana o nativa americana (per exemple), eixa dansa xamànica que s’escapa d’allò mesurable i invoca els vells rituals pagans, animistes o simplement d’amor. L’ascendència no sols es redueix a la genètica, encara que predomine, ja que hi ha qui ho hereta pel que va escoltar de menudet a casa, perquè a l’adolescència ho va descobrir i absorbir com si fóra seu o perquè d’alguna manera inexplicable es sent una reencarnació viva d’allò que emana esta música: la comprensió extrasensorial i super conscient de l’entorn.

És un tripi sense obeir a les relacions econòmiques i viciants del capitalisme alienant que convertix qualsevol experiència en producte.

La droga no et controla a tu, ni tu a ella. És pura convivència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s