Infinita voluntat

Imatge

No ha sigut necessari que passara Febrer. La bogeria ja està en marxa, quasi no hi ha descans, però hi ha satisfacció. L’autocompassió serà més perseguida que mai, ja no ens val aquest present de derrotes dels valents, i menys d’aquells que viuen plorant per allò que no s’atravixen a buscar. Jo he buscat al Sugar Man i l’he trobat, i m’emporte empanadilles de pisto de regal. També Woody Guthrie, és el teu temps en mi, és l’hora indicada. This land was made for you and me. Cada època és la indicada per al seu moment. He viscut l’hivern amb molt de gust per ell, i ara ja estic notant la primavera que la sang altera. L’artista també és un treballador i esperar la inspiració és com esperar que les ganes de treballar en qualsevol altra faena caiguen del cel per designació divina. Treballem el nostre art i així viurem més temps inspirats, eixirà a la superfície tota eixa màgia que tenim a dintre.

Naixem quasi buits, ens convertim en allò que ens influencia amb la suma indivisible de la nostra voluntat per cercar l’infinita potència del nostre cos, ment i esperit. I follar, cal follar molt. I estimar-nos. L’amor i el sexe no poden ser objecte de moral, no podem dossificar allò que ens fa tant de bé.

El passat sempre tindrà eixe filtre que la nostàlgia i el toc vintage fa que semble més idílic, però el millor moment és ara i ací. Observeu el present i lluiteu per millorar-lo, a casa i al carrer, a la plaça i al llit.

Anuncis

2 thoughts on “Infinita voluntat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s