La meua rebel·lió còsmica hivernal

Imatge

Està consistint en una màxima molt senzilla. És un disc, una manera d’enfocar el present. És escoltar la música com una part de tu, integrar-te en ella i el que narra. Saber mimetitzar-se és imprescindible, han de volar els prejudicis. Volar en el sentit més exiliant de tots, extirpar-los d’arrel. Cal ser radical respecte a això, i enfonsar l’orgull, intercanviar-lo pel plaer del goig de posar-se en diverses situacions i pells, ser un camaleó constant de la vida, l’amor i el sexe. No confondre amb el “tot és vàlid” que enaltixen els despreocupats de la seua responsabilitat social i ètica. En este procés no podem discriminar ningú per la seua manca de capacitat inherent. Bé això he de matissar-ho, perquè totxs tenim capacitat però no la mateixa facilitat. Però l’esforç ho pot pràcticament tot, a un nivell que almenys ens deixaria am una satisfacció molt plena.

Pegaria el bram més fort de la història dels oceans per la intensitat amb la que visc cada setmana, i encara sóc jove i queda el millor per contar, perquè no hi ha cap instant millor que l’actual. They see the sun go down, but they don’t see it rise.

Sóc ateu o agnòstic, no sé massa bé quina de les dos opcions, o millor una mescla. No obstant de manera espiritual agraïsc cada menjada el plaer d’un bon plat d’arròs, un entrepà o un glop de suc de taronja. Des de la ment constructiva destruirem tots els obstacles.

I per descomptat aprofitar per agrair a totes aquelles ments pensants, inconscients, lúcides o desbaratades que inventen històries contínuament, des de l’exploració de qualitat, des de la realització personal de l’equilibri amb un mateix i el seu entorn. Jo estic acumulant material per extraure la meua pròpia infàmia i convertir-la en un univers relatador d’ambients recent creats. Si seran intergalàctics o bohemis i humans sols el temps ho dirà. Jo també, per descomptat. Vosaltres, circumstàncies i persones, sobretot.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s