Despullant l’ànima

Ja ix la flor del taronger, ja ve la primavera. Matinem entre històries que mesclen Ausiàs March, Ramon Llull, la física, la química, els universos paral·lels i els professors i professores de l’adolescència. És un temps on no abellix la metàfora, perquè l’ànima comença a despullar-se. Interactuem amb major tranquil·litat, corpresos pel nostre passat, admirats de pensar en que queda el millor per vindre. Netegem el cos, expulsem els dimonis i ens mantenim abstemis de luxes.

Busquem el nostre lloc, i per a això no sols cal viatjar, també hem de construir des del lloc que habitem. Si ens conformem, ens enfonsem i ens amaguem perdrem l’oportunitat de transformar el món en un lloc millor. Hui comencem a caminar cap a conductes sanes, fortes i ens recolzarem entre totes i tots. Som una minoria ínfima, costa reconèixer-nos entre tant d’anonimat, individualisme i cobdícia. Nadar a contracorrent és cansat però satisfactori, i hem de romandre despertes si no volem deixar-nos atrapar per les xarxes de la comoditat i el conformisme de la mediocritat.

Ens introduïm dins del nostre entorn, més enllà de la superfície per vore que hi ha dins d’allò que escoltem, llegim o cantem. No són poques les veus que s’unixen tan sols en la forma, mentre el contingut resta pràcticament oblidat. Açò té delicte, perquè igual com el cos no s’entén sense l’esperit i l’aigua no pot desplaçar-se sense la terra que la conduix, les paraules necessiten acció i viceversa. No és una qüestió de posicionar-se entre forma i contingut. Hem de comprendre que una sense l’altra no s’entendrien i estarien abocades a la desaparició tard o prompte.

Volem una revolució, volem l’amor, volem la igualtat i per sobre de tot desitgem la pau. Però sense lluita, disputes, sacrificis i solidaritat no hi haurà cap d’elles.

Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s